PNZ WACHS-KITT - Viaszrúd

Univerzális javító viasz fa felületek sérüléseinek és hibáinak lazúrozás, lakkozás, olajozás és viaszolás előtti javításához, kizárólag beltéren.

Alkalmazás
Használat előtt kézmelegnek kell lennie. Nyomja a felületre kés lapjával, keskeny, erős spaklival, és simítsa el. A szerszámokat közvetlenül használat után mossa le lakkbenzinnel.

Színek:
tölgy
dió
cseresznye
natúr fenyő/juhar
kőris/bükk
mahagóni
fehér
fekete

Tárolás
Hűvös, fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 5 éven belül. Használat után a maradékot gondosan csomagolja vissza, a gyakorlatban még évekig használható marad.

Összetevők
Viasz és pigmentek.

Biztonsági figyelmeztetések
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.