PNZ MÖBELFRISCH - Bútorfény

Frissítő tonik selyemfényű, lakkozott fa és műanyag felületekre. Tisztít, ápol és segít eltüntetni a szürkülést, karcolásokat, kopást. Világos színű a világos bútorokra, sötét a sötét bútorokra. Gyors megoldás antik bútorok felületének felfrissítésére. Ne használja matt felületeken.

Alkalmazás
Használat előtt alaposan rázza fel és vigye fel vékonyan egy pamutronggyal, majd dörzsölje be. Először mindig egy félreeső, nem látszó felületen próbálja ki, hogy lássa milyen eredmény várható. A további polírozás emeli a felület fényét.

Kiadósság
Egy üveg 100 ml, alkalmas 15-20 m2 egyszeri ápolására.

Színválaszték
Világos, sötét.

Tárolás
Hűvös, fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható a gyártástól számított 5 éven belül. A gyakorlatban még évekig felhasználható marad.

Összetétel
Izoalifátok, alkohol, természetes olajok.

Biztonsági figyelmeztetések
Erősen oxidáló anyagokkal reakcióba léphet. 67°C fölé hevítve szóráskor lobbanékony keveréket alkothat.
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.