PNZ HOLZBODENSEIFE - Fapadló tisztító

Természetes alapanyagú tisztítószer beltéri, lakkozott, laminált, lúgozott, viaszolt vagy olajozott felületek tisztítására. Padlófelületekre, fabútorokra, lambériára, nyílászárók fa felületeire, parafa felületekre.

Hígítás nélkül alkalmas natúr fapadlók hagyományos, szappanozó felületkezelésére is.

A német Selbst ist der Mann magazin tesztje a "Nagyon jó" kategóriába sorolta.

Alkalmazás
Felmosás előtt távolítsuk el a port és száraz szennyeződést seprűvel vagy porszívóval.
Olajozott, viaszolt és szappanozott padlók esetén egy vödör (6-8 liter) tiszta felmosóvízbe öntsön 1 dl PNZ Holzbodenseife - Fapadló tisztítót.
Lakkozott padlónál egy vödör (6-8 liter) tiszta felmosóvízbe öntsön 2-3 dl PNZ Holzbodenseife - Fapadló tisztítót.
Mosson fel kicsavart, nedves felmosóval, majd egy szárazzal törölje szárazra. Ne öblítse át tiszta vízzel, a felületre selyemfényű védőréteg szárad rá.

Kiadósság
1 liter elegendő 3-13 felmosásra.
Natúr fapadlók szappanozó felületkezelésénél 1 liter rétegenként 12-20 m2-re elegendő.

Tárolás
Hűvös, de fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható eredeti, bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 3 éven belül. A gyakorlatban gondosan lezárva ezután is évekig használható marad.

Összetétel
Víz, kevesebb mint 5% anionos tenzid, kevesebb mint 5% nemionos tenzid, kevesebb mint 5% természetes szappan, kókuszzsír tenzid, szójalecitin, hamuzsír, tartósítószer (benzo-izo-tiazolinon, metil-izo-tiazolinon).

Biztonsági előírások
A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.

Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.